מחליק ומיישר עוגות- Cake sharp
KP53
-
₪69.00
-
אפשרויות:בחרו צבע:אנא מלא את שדות החובה
אזל המלאי
פריט זה ניתן על ידי קרדיטים.
לחצו על "הוספה לעגלה" להמשך
לחצו על "הוספה לעגלה" להמשך
אזל המלאי עבור /
מבצע שתכף נגמר 😲 3+1 על כל החנות !
3+1 על כל המוצרים באתר ( לא רק על מוצר ספציפי )
הוסיפו 4 מוצרים לעגלה ושלמו רק על 3
הוסיפו 8 מוצרים ושלמו רק על 6 !
*ללא הגבלה* כולל כפולות* עד גמר המלאי
לא כולל כפל מבצעים.בכפוף לתקנון.
🔥נמכרו 1178 יחידות
מחליק ומיישר עוגות- Cake sharp
תמיד חלמתם על עוגה חלקה וישרה כמו בקונדיטוריה?
לא תאמינו עד כמה זה קל לקשט עוגות כמו המקצוענים 🎂🎂
כל מה שאתם צריכים זה את מיישר העוגה קייק שארפ!
אז איך עושים את זה?
מצפים את העוגה מכל הצדדים (גאנש שוקולד, קרם חמאה, קצפת)
מורחים כמות נאה של קרם על החלק העליון ועל צידי העוגה
ובעזרת המיישר פשוט מסובבים לכיוון השעון בזמן שמצמידים, לא אדוק מידי.
מיישר העוגה מתכוונן ע”י חיבור 2 החלקים אחד לשני
לשליטה בגובה אותו אתם צריכים בהתאם לגובה העוגה.
למתכונים שווים ופרטים נוספים גללו למטה👇
הנה כמה מתכונים לציפויים:
גאנאש שוקולד: מביאים שמנת מתוקה לכמעט סף רתיחה ויוצקים
מעל כמות שווה של שוקולד (לדוגמא - 250 מ"ל שמנת על 250 גרם שוקולד מריר)
ומערבבים עד שהקרם מתאחד.
קצפת עמידה: מקציפים במיקסר עם וו הקצפה ובמהירות גבוהה מיכל שמנת מתוקה,
2 כפות סוכר, כוס חלב ושקית אינסטנט פודינג בטעם וניל (או בכל טעם אחר שתרצו),
עד שהתערובת הופכת לקצפת עמידה.
קרם חמאה: מעבדים שתיים וחצי חבילות של חמאה רכה עם כוס וחצי אבקת סוכר
במיקסר עם וו גיטרה עד שמתקבל קרם אחיד.
תמיד חלמתם על עוגה חלקה וישרה כמו בקונדיטוריה?
לא תאמינו עד כמה זה קל לקשט עוגות כמו המקצוענים 🎂🎂
כל מה שאתם צריכים זה את מיישר העוגה קייק שארפ!
אז איך עושים את זה?
מצפים את העוגה מכל הצדדים (גאנש שוקולד, קרם חמאה, קצפת)
מורחים כמות נאה של קרם על החלק העליון ועל צידי העוגה
ובעזרת המיישר פשוט מסובבים לכיוון השעון בזמן שמצמידים, לא אדוק מידי.
מיישר העוגה מתכוונן ע”י חיבור 2 החלקים אחד לשני
לשליטה בגובה אותו אתם צריכים בהתאם לגובה העוגה.
למתכונים שווים ופרטים נוספים גללו למטה👇
הנה כמה מתכונים לציפויים:
גאנאש שוקולד: מביאים שמנת מתוקה לכמעט סף רתיחה ויוצקים
מעל כמות שווה של שוקולד (לדוגמא - 250 מ"ל שמנת על 250 גרם שוקולד מריר)
ומערבבים עד שהקרם מתאחד.
קצפת עמידה: מקציפים במיקסר עם וו הקצפה ובמהירות גבוהה מיכל שמנת מתוקה,
2 כפות סוכר, כוס חלב ושקית אינסטנט פודינג בטעם וניל (או בכל טעם אחר שתרצו),
עד שהתערובת הופכת לקצפת עמידה.
קרם חמאה: מעבדים שתיים וחצי חבילות של חמאה רכה עם כוס וחצי אבקת סוכר
במיקסר עם וו גיטרה עד שמתקבל קרם אחיד.
תודה על השיתוף
קיבלתם הנחת שיתוף מיוחדת! על מנת להינות מהנחה זו עליכם להוסיף את הפריט לעגלת הקניות בכפתור הוספה לעגלה.
הצטרפו לרשימת המתנה לחזרה למלאי
הצטרפות לרשימת ההמתנה בוצעה בהצלחה.
אנו נשלח אליכם מייל כאשר הפריט יחזור למלאי.